Pilates matje

Prijs: 35,00 EUR
Comfortabele yoga/pilates trainingsmat met een dikte van 1,5 cm. De mat is gemaakt van hoogwaardige NBR schuimrubber met een hoge dichtheid. Gemakkelijk afwasbaar en makkelijk oprolbaar.

Yoga blok

Prijs: 7,50 EUR
Yoga blok is zeer geschikt om te gebruiken bij rek balans en stretchoefeningen. Het yoga blok is gemaakt van schuim. En heeft een afmeting van lengte x breedte x hoogte: 23 x 15 x 7,5 cm. Het blok is gemaakt van EVA materiaal. Dit materiaal is zeer duurzaam en effectief. Het materiaal beschikt over een uiterst goede schokdemping, waarbij veelvuldig zware belasting goed wordt doorstaan en het materiaal toch de veerkracht behoudt.

Pilates bal

Prijs: 9,00 EUR
Pilatesbal, licht en zacht. Opgeblazen diameters van 15 tot 26 cm. Geleverd met opblaasrietje en sluitdop. Zeer geschikt voor diverse pilatesoefeningen.

Yoga meditatie kussentje

Prijs: 18,50 EUR
Dit kussentje is gevuld met boekweitkaf en dienen ter ondersteuning van de knieën wreven en of nek tijdens je meditatie of pilatesoefeningen. Afmeting is 28 x 28 cm. Het kaf van boekweit zorgt voor een bepaalde veerkracht en is dus perfect voor vulling van een yoga kussentje. Naast de veerkracht zorgt het ook voor een goede geleiding van de lichaamswarmte.

Pilatesroller/foamroller

Prijs: 30,00 EUR
Deze roller is speciaal ontworpen voor pilates oefeningen. Met deze pilatesroller kun je ideaal pilates en rek oefeningen doen. Deze roller wordt ook gebruikt voor zelf massages en revalidatieoefeningen. Ideaal voor balans en stabilisatieoefeningen. De roller heeft een lengte van 90 cm en een diameter van 15 cm en heeft een antislip oppervlak.