10-09-2016 Annette: 

Ik doe sinds twee jaar aan Pilates en heeft mijn lichaam echt veranderd. Mijn lichaam en mijn houding. Door het rustige tempo van de oefeningen en doordat ik zelf kan bepalen hoe zwaar ik de oefeningen maakt, krijg ik steeds meer beheersing over de verschillende spiergroepen in mijn lijf en daarmee ook over mijn hele houding. Ik kan nu bijvoorbeeld rechtop staan of zitten van binnenuit, niet meer door maar willekeurig van alles aan te spannen. Ik heb daardoor ook een ander gevoel van evenwicht; meer controle over mijn evenwicht. En dat werkt de hele dag door, niet alleen tijdens de lessen.

Ik vind het heel prettig om te merken dat de hernieuwde beheersing van mijn lichaam en mijn houding zoveel invloed heeft op veel verschillende gebieden. Ik sta steviger, letterlijk en figuurlijk.

 

01-12-2016 Nelly:

Pilates betekent voor mij heel veel, behalve het bewegen is het ook goed voor mijn houding, ik probeer rechter op te lopen en hoor dan de stem van Susanne "open je borst, buik in enz".
een uur hard werken maar zoveel energie na afloop.
Het is ook echt iets voor mij persoonlijk ,mijn man is een keer mee geweest maar dat vond ik niet prettig.
Een uur denk je nergens anders aan dan houding en flink bezig zijn.
Ik heb altijd graag grondoefeningen gedaan maar pilates vind ik zo fijn om te doen. niet in de laatste plaats met zo’n lieve juf.
De groep is niet te groot dus ze kan iedereen in de gaten houden en corrigeert waar nodig.
ook het contact met de andere leden is heel fijn we zijn een hechte groep.
 
 
15-01-2017 Simon:
 
"Sinds een halfjaar volg ik de Pilates lessen bij Susanne. Tijdens mijn werk moet ik vaak langdurig staan. Het laatste jaar kreeg ik af en toe last van mijn rug. Dankzij de oefeningen die ik leer in deze lessen zijn deze rugproblemen voorbij. Ik begrijp mijn lichaam nu beter en weet ook hoe ik mijzelf, met behulp van deze oefeningen, in vorm kan houden. Susanne geeft duidelijke, rustige instructies en corrigeert waar nodig".
 
 
01-08-2017 Lianne van H:
 
"Ik volg sinds 2 jaar Pilates les bij Susanne. Pilates brengt mij tot rust en in contact met mijn lichaam. Mijn rugklachten zijn verdwenen en ik voel in alles dat ik sterker in mijn lichaam wordt. Op dagelijkse momenten hoor ik de prettige stem van Susanne, hoofd omhoog, open houding, buik intrekken etc waardoor ik steeds met kleine eenvoudige aanpassingen mijn houding verbeter. Het werkt heerlijk ontspannend voor een druk persoon als ik. Even bij jezelf en je eigen lichaam stil staan. Susanne zorgt dat groepen klein zijn en de samenstelling is erg prettig, vertrouwelijk. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht en de oefeningen zijn steeds weer nieuw en verrassend met nieuwe accessoires"
 
 
27-02-2018 Lianne D:
 

Ik ben zo blij dat ik jouw lessen heb ontdekt! Het hangt een hele fijn sfeer, gezellig, open en ontspannen. Voor mijn hoofd is het een uurtje mindfullness, voor mijn lijf een uur sporten. Ik merk ook dat mijn lijf echt veranderd, ik val niet heel veel af, maar merk wel dat mijn lijf sterker en slanker is. Dankjewel voor jouw geduld, je vrolijkheid en je super fijne lessen.