Proefles:

gratis!

 

Doorlopend abonnement: 

 

  • 1 x per week les: 99,50 euro per kwartaal
  • 2 x per week les: 145,00 euro per kwartaal
  • onbeperkt les: 165,00 euro per kwartaal

Een kwartaal bestaat uit 13 lessen

Wanneer jij en of ik met vakantie zijn, wordt jouw abonnement uiteraard verlengd

 

Strippenkaart groepslessen power walk en pilates

 

10 lessen voor 87,50 euro (4 maanden geldig)

 

Gezinskorting

 Wanneer er meerdere personen uit 1 gezin deelnemen aan de lessen, ontvang je per persoon uit het gezin, vanaf januari 2019, 10% gezinskorting op je abonnement of strippenkaart voor de grotere groepslessen.

 

Prive en duo pilates les


Een losse prive les van 60 minuten kost 45 euro (inclusief BTW/ exclusief evt bijkomende locatiekosten en/of reiskosten)

Een losse prive les van 30 minuten kost 30 euro (inclusief BTW/ exclusief evt bijkomende locatiekosten en/of reiskosten)

Een losse duo les van 60 minuten kost 37,50 euro p.p. (inclusief BTW/ exclusief evt bijkomende locatiekosten en/of reiskosten)

 

10 rittenkaart prive les 60 minuten: 450 euro (1 op 1 en locatie in overleg) (inclusief BTW/inclusief locatie kosten)

 

 

Leefstijlcoaching

 

Intake 1,5 uur 65 euro

Coaching 1,5 uur 85 euro

Wandelcoaching 5 wandelingen 375 euro

 

 

Lessen inhalen

Bij een doorlopend abonnement is het mogelijk om lessen op een ander tijdstip in te halen wanneer je een week of langer verhinderd bent. Dit kan alleen binnen de periode wanneer je abonnement geldig is. Bij vakantie of langdurig ziek zal mits dit vooraf is gemeld, je abonnement tijdelijk stop gezet worden. 

 

Betaalwijze strippenkaarten

10 rittenkaarten en losse lessen kunnen ter plekke contant betaald worden (er is geen pinautomaat aanwezig) of middels een overschrijving op Rabobank rekeningnummer:

 

IBAN: NL57RABO0315718897

t.n.v. Tijdloospilates

o.v.v. Je naam

Terugvordering van lesgeld bij een 10 rittenkaart is niet mogelijk. Het is wel mogelijk de lessen/kaart aan iemand anders te geven.  

Opzeggingstermijn van een abonnement is een maand.

 

 

Algemene voorwaarden Tijdloospilates:

De betaling van een abonnement verloopt via overschrijving; hiervoor ontvang je voor ingang van je abonnement een email van Tijdloospilates.


De minimale doorlooptijd van een vast abonnement is 3 maanden.

Het is mogelijk om je vaste abonnement tijdens de geldigheidsduur twee keer voor maximaal een volledige kalendermaand te pauzeren, bijvoorbeeld in verband met vakantie. Een verzoek om pauzering moet minimaal twee weken van tevoren per email worden ingediend bij Tijdloospilates.
In geval van ziekte of een blessure kan het abonnement tijdelijk bevroren worden. Dit dien je zelf op tijd aan te geven (niet achteraf). Lessen die je hebt gemist door ziekte kunnen alleen ingehaald worden op het moment dat het abonnement weer doorloopt.

Wanneer je een abonnement hebt voor 1 x of 2 x per week, en je bent een week verhinderd, kun je gemiste lessen op een ander moment inhalen, dit kan alleen binnen de geldigheidsduur van je abonnement.

Het is mogelijk om gedurende je inschrijving te switchen van type abonnement; bijvoorbeeld van een abonnement voor 1 x per week naar een abonnement met onbeperkt lessen. Dit kan per email worden doorgegeven. Opzegging van het abonnement kan door een e-mail te sturen. De opzegtermijn is 30 dagen. Wanneer je wilt stoppen geef je het dus tijdig door zodat je niet voor de resterende tijd hoeft te betalen. Na opzegging ontvang je binnen een week een bevestigingsmail. Het abonnement en de strippenkaart zijn persoonsgebonden.

Een strippenkaart is 4 maanden geldig, ingaande op het moment van aanschaf. Wanneer deze periode is verlopen kan er geen gebruik meer van worden gemaakt.

Terugvordering van het bedrag is niet mogelijk wanneer er geen (volledig) gebruik is gemaakt van het abonnement of de strippenkaart.

De docent is niet aansprakelijk voor letsel of blessure opgelopen tijdens de pilatesles. Deelname is voor eigen verantwoordelijkheid. Informeer van te voren bij een deskundige bij medische klachten of blessures.

Tijdens de meivakantie ben ik 1,5 week gesloten. Op erkende feestdagen vervallen de les ook, evenals de maandag en dinsdag tijdens carnaval. Deze lessen kunnen ingehaald worden tijdens de duur van je abonnement op dat moment. 

Tijdens de schoolvakanties gaan de lessen gewoon door, eventueel wel met een aangepast lesrooster.

Bij deelname na betaling ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.